Inkasso firma i takt med tiden. Effektiv inkasso service til enhver tid

Vores historie:


Om Rykkerportalen's inkasso

Rykkerportalen er til for blandt andet at hjælpe mindre virksomheder med hurtig og effektiv gældsinddrivelse. I tilslutning til den seneste økonomiske krise er antallet af dårlige betalere og inkassosager steget markant med blandt andet den konsekvens, at byrden af administrativt arbejde for den mindre virksomhed er blevet betydeligt tungere at løfte, ligesom de små virksomheder har erfaret, at udgifterne til dyre advokater er skudt i vejret med raketfart.

Bag Rykkerportalen står Erik Troelsen Pretzmann og Kim Østergaard, som har mange års erfaring med at designe og styre databaser og softwaresystemer, herunder håndtering af og behandling af fortrolige økonomiske informationer i store og små virksomheder.

I 2011 blev ErKi Data ApS oprettet. Første produkt var FejerPro, et system til skorstensfejere, som rummer regnskabsinformation og hjælper med den daglige administration. Samarbejdet med skorstensfejerne viste, hvad en effektiv debitorstyring kan gøre for en virksomheds indtjening. Det blev startskuddet for Rykkerportalen, som nu hjælper små og mellemstore virksomheder med inkassoløsninger.

Vores værdier

No-cure-no-pay

Vi benytter ”No-cure-no-pay”-princippet - vores inkasso service er gratis for dig, såfremt det mod forventning ikke lykkes os at inddrive det skyldige beløb. Små som store regninger følger samme inkassoprocedure. Du betaler ikke abonnement hos Rykkerportalen. Vores service dækkes udelukkende af de inddrevne gebyrer, som pålægges skyldner, hvorfor du modtager hele dit udestående når det lykkes os at inddrive gælden i rykkerprocessen.

Lave inkassopriser

Rykkerportalen tilbyder mindre og mellemstore virksomheder effektiv inkasso service til priser, som alle har råd til.

Byrden af administrativt arbejde for den mindre virksomhed kan være stor. Rykkerportalen kan spare små virksomheder for udgifter til dyre advokatregninger, når der skal foretages en inkassoproces. Det er her, at Rykkerportalen som inkassofirma, og i nogle tilfælde vores samarbejdspartnere Advokaternes Inkasso Service, Intrum A/S eller Kredinor, kommer ind i billedet.

Høj kundeservice

Vi har gjort det nemt for dig at oprette dig online som kunde hos Rykkerportalen. Vi behøver blot nogle ganske få oplysninger, og i samme øjeblik du har modtaget en bekræftelse fra os pr. e-mail, er du klar til at lægge dit første inkassokrav op hos os. Vi starter inkassosagen med en lovpligtig rykker, når vi har tjekket dine oplysninger.

Vi vil gerne give dig den bedste service. Derfor kan du give Rykkerportalen adgang til automatisk at downloade dine ubetalte forfaldne fakturaer. Det kan du gøre, hvis du har Billy, e-conomic, Dinero, Dynaccount, Xena eller Uniconta som økonomiprogram. Derudover har vi integration til Ordrestyring