Træt af dårlige betalere?

Dårlige betalere

Er du træt af ikke at få dine penge hjem?

Undgå dårlige betalere

Dårligere betalere er desværre et voksende problem i Danmark. Hvis du ønsker at sikre din virksomhed en sund økonomi og undgå, at dine regninger havner nederst i bunken hos dine dårlige betalere, er det altafgørende, at dine kunder betaler dine fakturaer til tiden, i modsat fald går det ud over likviditeten og den samlede økonomi i din virksomhed – med andre ord er dårlige betalere ofte en af hovedårsagerne til dårlig økonomi i en mindre virksomhed. Rykkerportalen hjælper dig med at indkræve gammel gæld og med at være på forkant, så du undgår ubetalte regninger og dårlige betalere.

Det betaler sig at bruge Rykkerportalen

Vi hjælper dig fra A til Z! Og husk: no-cure-no-pay!

Rykkerportalen drives i et tæt samarbejde med Advokaternes Inkasso Service, RoestNielsen og Intrum A/S, der overtager inddrivningen efter rykkerprocessen, eller såfremt et krav går videre til retslig inkasso, eksempelvis som følge af, at skyldneren gør indsigelse mod kravet. Vi rådgiver dig om sagens videre forløb, og hvad den eventuelt vil koste.

Kontakt os gerne per e-mail eller ring på 2391 5339 for en uforpligtigende samtale om dårligere betalere og hør, hvad vi kan gøre for sammen at imødegå dette problem.

Et eksempel fra vores hverdag på Rykkerportalen


En ny klient oprettede sig hos os, og lagde 15 ubetalte regninger ind. Den ældste var forfalden for 18 måneder siden:

  • Efter vores gennemgang af debitorerne kunne vi fortælle klienten, at 3 regninger burde afskrives straks, da debitor var gået konkurs (vi adviserede klienten om dette, helt uden omkostning for ham. Det er vigtigt at afskrive uerholdelige krav, da man herved får eventuel moms retur).
  • 5 regninger blev betalt af debitorerne inden for den første måned. Vores kunde fik derved > 12.000 kr. hjem. Vores pris var rykkergebyrerne for de fem inddrevne regninger.
  • De sidste 7 krav blev overført til vores partner Intrum, som fortsatte inddrivelsesprocessen.

Bemærk: 10 ud af de 15 sager var "besværlige". Eksemplet viser, hvor vigtigt det er at rykke rettidigt. Hvis et firma kæmper imod konkurs, vil de prioritere firmaer, der sender rykkere, fremfor firmaer der intet gør, og det samme er tilfældet for folk, der måske lever lidt over evne.

Du kan vælge at rykke selv, eller få en professionel inkassopartner. Vi anbefaler naturligvis det sidste, og vi anbefaler også, at du tilslutter dig vores automatiske service i et af de regnskabsprogrammer vi understøtter (se her for mere info om dette). På den måde kan du minimere dine tab fra dårlige betalere.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 23 91 53 39 eller sende en email til rykker@rykkerportalen.dk for yderligere information, eller rådgivning.