Professionelt inkassofirma - Rykkerportalen

Vi er et inkassofirma der ved hvad vi laver

Har du udført arbejde for en dårlig betaler, der nægter at betale sin gæld tilbage? Så bør du overveje at gøre brug af et inkassofirma. Rykkerportalen er et inkassofirma med billige priser og høj kvalitet, så du kan være sikker på at du med en aftale med os vil få debitors penge tilbage meget hurtigt. Vores medarbejdere er altid klar til at svare på spørgsmål og på andre måder rådgive og hjælpe dig til at finde den bedste måde at få opkrævet din gæld på. Det kan ofte være svært at sætte sig ind i hvordan hele inkasso-systemet fungerer, og derfor tilbyder Rykkerportalen at klare sagen for dig fra start til slut.

Fordelene ved at bruge et inkassofirma


Hos Rykkerportalen kan du være helt sikker på at vi gør vores bedste for at inddrive skyldners gæld til dig så hurtigt som muligt, så du kan få dine retmæssige penge tilbage. Dårlige betalere kan være besværlige at håndtere når man ikke kender til inkassolovgivningen. Derfor tilbyder Rykkerportalen som et inkassofirma at klare alt det administrative arbejde for dig. Dette betyder at du, efter du har lavet en aftale med os, kan fortsætte med din daglige arbejdsrutine og vide at vi klarer resten. På denne måde slipper du også for at bruge store mængder tid derhjemme på at sætte dig ind i lovgivningen, hvilket giver dig mere tid til at lave andre ting.

Et inkassofirma der hjælper med inddrivelse af alle beløb


Ud over den høje kvalitet af det arbejde vi udfører, er vi hos Rykkerportalen kendt for vores vilje til at inddrive beløb af alle størrelser. Vi tror på at intet beløb er for småt at kræve hjem, og derfor er vores politik også at det er muligt at få os til at hjælpe med at inddrive selv meget små beløb.