Rykkerportalen - integration med Billy

Rykkerportalen er integreret med Billy Lad Rykkerportalen hente forfaldne fakturaer fra Billy:

Du kan integrere rykkerportalen med Billy til automatisk at hente faktura informationer på udløbne fakturaer.

Den korte forklaring: Der hentes fakturaer én gang om dagen fra Billy, via deres API. De ubetalte fakturaer, der er udløbet siden sidste hentning, bliver gemt i Rykkerportalens database, og en e-mail med information om den hentede faktura, bliver sendt til dig. I e-mailen kan du klikke på et link for enten at aktivere eller deaktivere rykkerproceduren hos Rykkerportalen. Hvis du intet foretager dig, vil rykkerproceduren automatisk starte efter et par dage.

Da der er stor forskel på, hvordan virksomheder arbejder, herunder hvor tit man bogfører, har vi lavet processen mere fleksibel, så det er muligt at tilpasse den til den enkelte virksomheds behov. Klik her for at læse flere detaljer omkring processen.

For at få rykkerportalen til automatisk at hente udløbne fakturaer fra Billy, skal du først oprette en adgangsnøgle til rykkerportalen hos Billy:

Login hos Billy
  • I nederste venstre hjørne klikker du på tandhjulet, hvorefter du får forskellige menuer i venstre side
  • Her vælger du "Adgangsnøgler"
  • Adgangsnøgle til Rykkerportalen oprettes ved at klikke på "Opret adgangsnøgle" i øverste højre hjørne
  • Nøglen kan navngives efter ønske, men vi foreslår: Navn = "Rykkerportalen", Beskrivelse = "Adgangsnøgle for Rykkerportalens fakturahentning"
  • Ved klik på "Opret", oprettes og vises nøglen. Denne skal nu kopieres (højreklik og vælg "kopier")
  • Hvis du ikke fik kopieret nøglen, kan du finde den igen, ved at føre musen henover linien med nøgleinformation, og klikke på forstørrelsesglasset ude til højre

Login hos Rykkerportalen
  • Gå ind på din profil side (klik på "Profil" knappen i øverste højre hjørne)
  • Her skal du finde feltet "Adgangsnøgle til Billy", og klikke på feltet til højre med teksten "tom"
  • I det indtastningsfelt der kommer frem, kan du nu højreklikke og vælge "Indsæt" for at indsætte den kopierede nøgle fra Billy

Nu er Rykkerportalen klar til at hente udløbne fakturaer, så du "kun" behøver koncentrere dig om at udføre dit arbejde, fakturere kunderne, og bogføre indbetalinger. Vi tager os af de mere besværlige inddrivelser.
Har du flere virksomheder, skal du have et login på Rykkerportalen for hver virksomhed, du ønsker vi skal håndtere.


BEMÆRK: Rykkerportalen tjekker dagligt med dit økonomisystem, om der sker ændringer af faktura status. Det betyder, at vi kontakter dig i tilfælde af, at din kunde har betalt, men du har glemt at advisere os om, at fakturaen er lukket. Dette sikrer imod, at vi udsender rykkere til dine kunder, hvis de allerede har betalt direkte til dig.