Rykkerportalen - integration med Billy

Rykkerportalen er integreret med Billy Lad Rykkerportalen hente forfaldne fakturaer fra Billy:

Du kan integrere rykkerportalen med Billy til automatisk eller manuelt at hente faktura informationer på udløbne fakturaer. Du bestemmer selv om systemet skal holde øje med fakturaer der udløber, eller om du selv vil sende sagerne til os.

Den automatiske proces kort fortalt: Der hentes fakturaer op til én gang om dagen i Billy via deres API. De ubetalte fakturaer, der er udløbet siden sidste hentning, bliver gemt i Rykkerportalens database, og en e-mail med information om den hentede faktura, bliver sendt til dig. I e-mailen kan du klikke på et link for enten at aktivere eller deaktivere rykkerproceduren i Rykkerportalen. Hvis du intet foretager dig, vil rykkerproceduren automatisk starte efter nogle dage.

Da der er stor forskel på, hvordan virksomheder arbejder, herunder hvor tit man bogfører, har vi lavet processen mere fleksibel, så det er muligt at tilpasse den til den enkelte virksomheds behov. På den måde kan vi undgå at sætte processen i gang unødigt. Klik her for at læse flere detaljer omkring processen.

Den manuelle proces kort fortalt: Hvis du inde på din profil på Rykkerportalen har sat flueben i Automatisk hentning pauset vil du have en side, der hedder "Fakturaer i Billy", hvor du kan se alle de forfaldne fakturaer som opfylder kravene for den automatiske hentning. Hvis kravet allerede er hentet kan du se status på Rykkerportalen. Hvis det ikke er hentet har du mulighed for at lægge det ind på Rykkerportalen med et enkelt klik.

For at få integreret rykkerportalen med Billy, skal du først oprette en adgangsnøgle til rykkerportalen hos Billy:

Login hos Billy
  • I nederste venstre hjørne klikker du på tandhjulet
  • Her vælger du "Adgangsnøgler" øverst på siden
  • Adgangsnøgle til Rykkerportalen oprettes ved at klikke på "Opret adgangsnøgle" i øverste højre hjørne
  • Nøglen kan navngives efter ønske, men vi foreslår: Navn = "Rykkerportalen", Beskrivelse = "Adgangsnøgle for Rykkerportalens fakturahentning"
  • Ved klik på "Opret", oprettes og vises nøglen. Denne skal nu kopieres (højreklik og vælg "kopier")
  • Hvis du ikke fik kopieret nøglen, kan du finde den igen, ved at føre musen henover linien med nøgleinformation, og klikke på forstørrelsesglasset ude til højre

Login hos Rykkerportalen
  • Gå ind på din profil side (klik på "Profil" knappen i øverste højre hjørne)
  • Øverst til højre på profil siden er der en drop-down menu (til højre for teksten "Økonomisystem"). Klik på "Vælg system" og find "Billy" i listen
  • I det indtastningsfelt der nu kommer frem, kan du nu højreklikke og vælge "Indsæt" for at indsætte den kopierede nøgle fra Billy

Nu er Rykkerportalen klar til at hente / få overført udløbne fakturaer, så du "kun" behøver koncentrere dig om at udføre dit arbejde, fakturere kunderne, og bogføre indbetalinger. Vi tager os af de mere besværlige inddrivelser.
Har du flere virksomheder, skal du have et login på Rykkerportalen for hver virksomhed, du ønsker vi skal håndtere.


BEMÆRK: Rykkerportalen tjekker dagligt med dit økonomisystem, om der sker ændringer af fakturastatus. Det betyder at vi registrerer betalinger og derved ikke rykker for indbetalte beløb. Du bestemmer om vi, i tilfælde af at kunden har betalt til dig, skal fortsætte inddrivningen af gebyrer hos kunden, eller om du vil dække vores omkostninger ved den udførte proces.