Professionel inkasso kontakt med stor erfaring – Rykkerportalen

Det er vigtigt med en god inkasso kontakt

Leder du efter en god inkasso kontakt er Rykkerportalen det mest optimale valg. Hos Rykkerportalen har vi stor erfaring med at inddrive ubetalte regninger, og ved en aftale med os får du en kundeservice uden lige. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på eventuelle spørgsmål du har. Hos Rykkerportalen går vi efter at være den bedste inkasso kontakt på markedet, og derfor er kundetilfredshed noget vi går meget op i. Af samme grund kan du være sikker på at blive guidet gennem hele rykkerprocessen, og du har altid mulighed for at kontakte os med eventuelle spørgsmål under forløbet.

Hvad er en inkasso kontakt?


En inkasso kontakt er et firma der hjælper dig med at inddrive penge fra en kunde der ikke har betalt sin gæld. Hvis du har et udestående med en kunde der skylder dig penge for noget arbejde du har udført for ham eller hende, eller hvis du mangler betaling for et produkt du har solgt, kan det ofte være vanskeligt at overskue hvad næste træk er. Her kommer Rykkerportalen ind i billedet. Vi sørger for at tjekke din bogføring, og for sende rykkere til skyldner indtil han eller hun betaler. Oftest sker udbetalingen efter et par uger, men hvis det ikke lykkes at inddrive gælden efter tredie rykker, overdrager vi sagen til en af vores inkassopartnere.

Fordele ved at have en inkasso kontakt


Som du sikkert har regnet ud, er der mange gode grunde til at benytte sig af en inkasso kontakt. For det første kan det ofte være meget tidskrævende og besværligt at skulle sætte sig ind i inkassolovgivningen. Hvis du benytter Rykkerportalen klarer vi dette for dig, så du kan bruge din tid på mere fornuftige ting. Derudover slipper du også for besværet ved at udsende rykkere selv.