Rykkerportalen - integration med Xena

Rykkerportalen er integreret med Xena Lad Rykkerportalen hente forfaldne fakturaer fra Xena:

Du kan integrere rykkerportalen med EG A/S' løsninger Xena & EG One til automatisk at hente faktura informationer på udløbne fakturaer.

Den korte forklaring: Der hentes fakturaer én gang om dagen fra Xena via deres API. De ubetalte fakturaer, der er udløbet siden sidste hentning, bliver gemt i Rykkerportalens database, og en e-mail med information om den hentede faktura, bliver sendt til dig. I e-mailen kan du klikke på et link for enten at aktivere eller deaktivere rykkerproceduren hos Rykkerportalen. Hvis du intet foretager dig, vil rykkerproceduren automatisk starte efter et par dage.

Da der er stor forskel på, hvordan virksomheder arbejder, herunder hvor tit man bogfører, har vi lavet processen mere fleksibel, så det er muligt at tilpasse den til den enkelte virksomheds behov. Klik her for at læse flere detaljer omkring processen.

For at få rykkerportalen til automatisk at hente udløbne fakturaer fra Xena, skal du, gå til din profil side og vælge Xena som dit økonomi system. Så skal du klikke på "Giv adgang til Xena" hvorefter du bliver ledt vidre til Xena og skal logge ind for at give Rykkerportalen adgang.
Nu er Rykkerportalen klar til at hente udløbne fakturaer, så du "kun" behøver koncentrere dig om at udføre dit arbejde, fakturere kunderne, og bogføre indbetalinger. Vi tager os af de mere besværlige inddrivelser.

BEMÆRK: Rykkerportalen tjekker dagligt med dit økonomisystem, om der sker ændringer af fakturastatus. Vi kontakter dig i tilfælde af, at din kunde har betalt, men du har glemt at advisere os om, at fakturaen er lukket. Dette sikrer imod, at vi udsender rykkere til dine kunder, hvis de allerede har betalt direkte til dig.