Inkasso service uanset beløbets størrelse - Rykkerportalen

Fordelene ved vores inkasso service

Hvis du har udført et stykke håndværk eller har solgt et produkt til en kunde, som pure nægter at betale dig tilbage, eller af an anden grund ikke har fået betalt for dit produkt eller din ydelse, kan det være en god ide at kontakte en inkasso service. Hos Rykkerportalen brænder vi for retfærdighed, og det er vores holdning at du ikke skal snydes for betaling for noget du har ydet eller solgt. Derfor går vi meget op i hver eneste sag, og undersøger den til bunds, så vi kan sikre at du får dine manglende penge.

Hvordan foregår inkasso service hos Rykkerportalen?


Vores inkasso service indbefatter flere ting. Benytter du en af vores økonomi- eller håndværkersystem-integrationer, checker vi allerførst at kravet stadig er åbent, og at der ikke er ikke-udlignede poster, der eventuelt gør at kunden ikke skylder det angivne beløb. Når dette er overstået begynder vi at sende rykkere ud til skyldner, så han eller hun får en rimelig mulighed for at betale dig dine penge tilbage. Hvis ikke betaling modtages efter den første rykker, udsender vi endnu en rykker på dine vegne. Hvis skyldner fortsat nægter at betale sin regning, sender vi ham eller hende en tredie rykker, der samtidig er inkassovarsel.

Med vores inkasso service betyder beløbets størrelse intet


En af fordelene ved Rykkerportalens inkasso service er, at intet beløb er for småt. Vi kæmper for at du får udbetalt det beløb du har fortjent dig til, uanset om der er tale om store beløb, eller hvad andre inkassofirmaer ville kalde for bagateller. Vi ved hvor frustrerende det kan være som håndværker, eller sælger, ikke at få udbetalt hvad en kunde skylder, og af den grund kæmper vi også for at du kan få inddrevet dit beløb, uanset størrelsen af dette.

Vi giver ikke op på besværlige debitorer


Det kan være en tidskrævende proces at forsøge at få "besværlige kunder" til at betale deres udeståender. Da vi på Rykkerportalen har specialiseret os i den indledende rykkerproces, har vi valgt at samarbejde med markedets bedste inkassofirmaer for at sikre at ingen sten forbliver uvendt. Når inddrivelsen ikke lykkes i rykkerprocessen, sender vi derfor sagen videre til en af vores inkassopartnere. Og vi kan tilbyde vores kunder hele processen no-cure-no-pay og uden abonnement!