Rykkerportalen - integration med e-conomic

Rykkerportalen er integreret med e-conomic Lad Rykkerportalen hente forfaldne fakturaer fra e-conomic:

Du kan integrere rykkerportalen med e-conomic til automatisk at hente faktura informationer på udløbne fakturaer.

Den korte forklaring: Der hentes fakturaer én gang om dagen i e-conomic via deres API. De ubetalte fakturaer, der er udløbet siden sidste hentning, bliver gemt i Rykkerportalens database, og en e-mail med information om den hentede faktura, bliver sendt til dig. I e-mailen kan du klikke på et link for enten at aktivere eller deaktivere rykkerproceduren i Rykkerportalen. Hvis du intet foretager dig, vil rykkerproceduren automatisk starte efter et par dage.

Da der er stor forskel på, hvordan virksomheder arbejder, herunder hvor tit man bogfører, har vi lavet processen mere fleksibel, så det er muligt at tilpasse den til den enkelte virksomheds behov. Klik her for at læse flere detaljer omkring processen.

For at få rykkerportalen til automatisk at hente udløbne fakturaer fra e-conomic, skal du:

  • Gå ind på din profil side (klik på "Profil" knappen i øverste højre hjørne)
  • I bunden af profil siden skal du klikke på knappen: "Giv adgang til e-conomic"
  • Systemet sender dig videre til en side hos e-conomic. Her skal du indtaste dine normale e-conomic login detaljer, hvorefter Rykkerportalen modtager et "token" fra e-conomic, der bruges, når fakturaer hentes.

Bemærk, at du skal have aktiveret plugin "API" hos e-conomic for at kunne bruge denne service.
Har du flere virksomheder, skal du have et login på Rykkerportalen for hver virksomhed, du ønsker vi skal håndtere.


BEMÆRK: Rykkerportalen tjekker dagligt med dit økonomisystem, om der sker ændringer af fakturastatus. Det betyder at vi kontakter dig i tilfælde af, at din kunde har betalt, men du har glemt at advisere os om, at fakturaen er lukket. Dette sikrer imod, at vi udsender rykkere til dine kunder, hvis de allerede har betalt direkte til dig.