Inkasso priser alle har råd til - Rykkerportalen

Inkasso priser, der ikke fås billigere - det koster dig ikke noget

Når du hører ordet inkassovirksomhed, tænker du sikkert at det lyder meget dyrt. Men det er heldigvis slet ikke tilfældet hvis du benytter dig af Rykkerportalen. Rent faktisk får du hos Rykkerportalen nogle af de allerbilligste inkasso priser på markedet, helt uden at gå ned i kvalitet eller kundeservice. Generelt set er inkasso priser blevet en del billigere med årene, men Rykkerportalen har altid holdt sine priser i et leje hvor alle virksomheder kan være med. Det vil altså sige at uanset hvor lille din virksomhed er, vil du altid have muligheden for at få hjælp af os til at inddrive penge fra skyldnere og dårlige betalere.

Vores lave inkasso priser betyder at alle har råd


For mindre virksomheder kan en dårlig betaler være et hårdt slag både for økonomien og for produktiviteten. Det kan ofte være svært for forholdsvis små virksomheder at finde tid til at læse op på inkassolovgivningen, hvorefter der skal skrives og sendes rykkere til skyldner. Hvis en virksomhed kun har meget få ansatte kan den muligvis ikke fungere hvis den ene af disse ansatte skal bruge tid på administrativt arbejde, hvilket kan betyde at den pågældende virksomhed kan være nødt til at dreje nøglen om. Desuden er advokatregninger i forbindelse med inkassoprocesser ofte dyre, og disse kan være svære at betale for små virksomheder. Her kommer Rykkerportalens lave inkasso priser ind i billedet. Med vores inkasso priser kan du som virksomhedsejer lade os klare det administrative arbejde, uden du behøver at betale nær så meget som hvis du selv skulle gøre det.

Rykker- og inkassoservice helt uden omkostninger!


Sammen med vores inkassopartner Advokaternes Inkasso Service tilbyder vi en løsning, hvor sager, der ender med positiv udenretslig indrivelse ikke koster dig en krone. Du får således hele fakturabeløbet hjem. Og da løsningen er no-cure-no-pay og du ikke opkræves abonnement, kalder vi det "inkasso uden omkostninger".

Påmindelsesservice - et abonnement til ekstra følsom kundepleje!


Rykkerportalen tilbyder også et abonnement til dem der ønsker ekstra forsigtighed, når man rykker sine kunder.

For at sikre at kunderne først modtager en venlig påmindelse, inden en eventuel rykker- / inkassoproces, har vi udviklet en service, der sender en sms / email til din kunde, når sagen aktiveres på Rykkerportalen.

På den måde giver du kunden en ekstra frist på 14 dage til at få betalt fakturaen, uden at der pålægges gebyrer / renter oveni kravet.

Prisen for denne ekstra service er 1.000,- kr årligt, opkrævet forud. Der er ingen binding, så hvis du vælger ikke at betale for det følgende år, afmeldes denne ekstra service helt automatisk på Rykkerportalen, og du fortsætter som ganske almindelig kunde med vores gratis service.

Vil du vide mere om vores inkasso priser?


Hvis du er interesseret i at få et direkte bud på de inkasso priser vi tilbyder hos Rykkerportalen kan du enten læse det i vores vilkår og betingelser under "Abonnementets varighed og priser", eller du kan sende en besked via vores Kontakt side.