Inkasso no cure no pay, betal for resultater - Rykkerportalen

Inkasso no cure no pay er et super godt tilbud

Vi er hos Rykkerportalen over årene blevet kendt for vores gode kvalitet og kundeservice, samt vores hurtige leveringstid. Vi vægter desuden gennemsigtighed højt, og vi går meget op i at du som kunde er klar over hvordan proceduren er og hvordan processen forløber sig. Desuden ønsker vi at gøre inkassoprocessen så let for dig som overhovedet muligt, hvilket også betyder at vi tager os af alt det administrative arbejde, så du ikke skal bruge tid og kræfter på advokatregninger og lignende. Noget af det der derudover gør Rykkerportalen anderledes fra en del andre inkassofirmaer, er at vi benytter os af ”inkasso no cure no pay”-princippet.

Hvad er ”inkasso no cure no pay”?


Begrebet ”inkasso no cure no pay” er ikke altid lige let at gennemskue. Den primære ide bag begrebet er egentlig bare, at hele inkassoprocessen er gratis for dig hvis skyldner mod forventning skulle ende med ikke at betale sine regninger. Det er sjældent at vi oplever at en debitor ikke betaler efter de første par rykkere, men skulle du være uheldig at skyldner i dit tilfælde pure nægter at betale, koster det dig ikke noget. Det vil altså sige at du ikke skal betale for vores ydelser, såfremt debitor ender i en situation, hvor han eller hun ikke kan eller ikke vil betale sin gæld. I et sådant tilfælde, selvom det forekommer meget sjældent, vil dit inkassoforløb hos Rykkerportalen og samarbejdspartner være fuldstændig gratis.

”Inkasso no cure no pay” koster ikke en krone ekstra


Hvis du vælger at lave en aftale med Rykkerportalen er du automatisk inkluderet i no cure no pay tilbuddet. Det vil altså sige at det ikke er en ekstra ydelse du skal betale for, men noget der simpelthen bare er med i prisen når du indgår en aftale med os.
Vælger du endvidere Advokaternes Inkasso Service som vores inkassopartner, kan vi ovenikøbet garantere dig hele hovedstolen, såfremt vi lykkes med inddrivelsen, enten i rykker- eller i inkassoprocessen, forudsat at sagen er ukompliceret, og der derfor ikke skal retslig inkasso i spil.