Rykkerportalen - Rykkerservice som virker

Er du træt af ikke at få dine penge hjem?
Lad vores rykkerservice gøre arbejdet for dig

Dårlige betalere er et voksende problem og virksomheder bruger meget tid og penge på at få deres tilgodehavender hos kunder, der ikke betaler deres regning.

Lad Rykkerportalen overtage besværet med at sende rykkere ud – så kan du koncentrere dig om at servicere dine kunder.

Det koster dig ingenting

Hos os har du gratis oprettelse, ingen binding, ingen krav om løbende abonnementer og ingen andre omkostninger. Der er ingen skjulte gebyrer, selv hvis man har få og små regninger. Vi beholder kun de faste rykkergebyrer. Det betyder:

Du får hele dit udestående tilbage, når vi har løst din sag!

Vi samarbejder med et af landets mest kompetente advokat- og inkassokontorer, så vi kan følge dit tilgodehavende hele vejen . Selv hvis en regning bliver kørt til inkasso, er det stadig 100% omkostningsfrit for dig.

Vi er effektiv og hurtige – for din skyld

Erfaringen viser, at jo hurtigere der man begynder at sende rykkere ud, desto større er chancen for at få sine penge igen. Vi er effektive, fordi vi gene vil give dig den bedste service.

Rykkerportalen har gjort det nemt for dig

For at gøre det nemt for dig har vi sørget for at Rykkerportalen virker sammen med økonomisystemerne Billy, e-conomic, Dinero, Dynaccount Xena og Ordrestyring. Det foregår helt automatisk og vi gør arbejdet for dig.

Hvis du ikke har et af disse økonomisystemer, så er det ikke noget problem. For du kan naturligvis også selv indtaste dine regninger på Rykkerportalen. På hjemmesiden finder du en nem forklaring til hvordan du gør – for vi vil gerne gøre det så enkelt som muligt for dig.

Vi tager høflighed seriøst

Vores medarbejdere skiver og taler altid høfligt til dine kunder, da det er vigtigt for os, at have gode relationer, så din kunde kan forblive din kunde i fremtiden.

Kom igang nu


Så nemt er det:

    1. Opret dig på Rykkerportalen

    2. Tilslut dit økonomisystem

    3. Fakturer dine kunder og bogfør indbetalinger. Vi klarer restenDu kan altid kontakt os:Det siger andre:

Som mindre erhvervsdrivende gider jeg ikke bruge tid på dårlige betalere, derfor bruger jeg Rykkerportalen.dk

Kasper Weis