Professionel og dygtig inkassovirksomhed - Rykkerportalen

En inkassovirksomhed med erfaring

Hvis du er på udkig efter en nem, anskuelig og brugervenlig inkassovirksomhed er du helt sikkert kommet til det rette sted. Her hos Rykkerportalen går vi meget op i kundetilfredshed og kvalitet, og derfor kan du være helt sikker på at du vil få en eminent kundeservice og at du vil få hvad skyldner skylder dig. Hvis det alligevel mod forventning ender med, at du ikke får udbetalt det beløb du fortjener, skal du ikke være bekymret. Rykkerportalen opererer nemlig 100% efter no-cure-no-pay, og skulle det være nødvendigt at påføre dig ekstraordinære omkostninger i forbindelse med en sag, vil du altid blive kontaktet for godkendelse af disse, inden vi kører sagen videre.

Inkassovirksomhed med sans for kundeservice


Rykkerportalen anses som værende en af de bedste inkassofirmaer på markedet, og dette er vi selvfølgelig meget stolte af. Af den grund går vi meget op i at gøre hele rykkerforløbet så enkelt og letforståeligt for dig som kunde som muligt. Dette betyder også at du kan koncentrere dig om dit arbejde, velvidende at vi arbejder på højtryk på at inddrive den gæld skyldner skylder dig så hurtigt som muligt. Her på vores hjemmeside kan du blandt andet læse om hvad en inkassovirksomhed er, hvordan rykkerprocessen forløber, og vi har også en online brevkasse hvor du kan komme med eventuelle kommentarer eller spørgsmål.

Som inkassovirksomhed går vi op i professionalisme


En anden ting vi går meget op i hos Rykkerportalen er kvaliteten af vores arbejde. Vi har stor erfaring i at inddrive både små og store beløb fra skyldnere, og vores tilgang er meget professionel. Vi sørger for kun at sende rykkere pr. brev, både fordi det ikke er alle der regelmæssigt tjekker deres e-mail, men også for ikke at risikere at e-mailen bliver væk for skyldner. På denne måde undgår vi klager fra skyldner om at han/hun ikke var klar over at han/hun stod i gæld.

Lidt statistik fra Rykkerportalen ApS


Allerede i 2017 inddrev vores systemer i omegnen af 84 millioner kr for vores kunder. Det lyder måske ikke af så meget, men hvis man tænker på at mere end 80 % af de fakturaer vi inddriver er krav på mindre end 3.000 kr, så bliver det stadig til en del inddrevne beløb. Så selv om vi stadig er et lille firma på inkassomarkedet, har vi allerede bevist at vores systemer og koncepter virker.