Rykkerportalen - integration med Uniconta

Rykkerportalen er integreret med Uniconta Lad Rykkerportalen hente forfaldne fakturaer fra Uniconta:

Du kan integrere rykkerportalen med Uniconta til automatisk at hente faktura informationer på udløbne fakturaer.

Den automatiske proces kort fortalt: Der hentes fakturaer op til én gang om dagen i Uniconta via deres API. De ubetalte fakturaer, der er udløbet siden sidste hentning, bliver gemt i Rykkerportalens database, og en e-mail med information om den hentede faktura, bliver sendt til dig. I e-mailen kan du klikke på et link for enten at aktivere eller deaktivere rykkerproceduren i Rykkerportalen. Hvis du intet foretager dig, vil rykkerproceduren automatisk starte efter nogle dage.

Da der er stor forskel på, hvordan virksomheder arbejder, herunder hvor tit man bogfører, har vi lavet processen mere fleksibel, så det er muligt at tilpasse den til den enkelte virksomheds behov. På den måde kan vi undgå at sætte processen i gang unødigt. Klik her for at læse flere detaljer omkring processen.
For at få rykkerportalen integreret med Uniconta, skal du gå til din profil side og vælge Uniconta som dit økonomisystem. Så skal du angive et Uniconta brugernavn og adgangskode, som skal være et login kun oprettet for Rykkerportalen.
Nu er Rykkerportalen klar til at hente udløbne fakturaer, så du "kun" behøver koncentrere dig om at udføre dit arbejde, fakturere kunderne, og bogføre indbetalinger. Vi tager os af de mere besværlige inddrivelser.

BEMÆRK: Rykkerportalen tjekker dagligt med dit økonomisystem, om der sker ændringer af fakturastatus. Det betyder at vi registrerer betalinger og derved ikke rykker for indbetalte beløb. Du bestemmer om vi, i tilfælde af at kunden har betalt til dig, skal fortsætte inddrivningen af gebyrer hos kunden, eller om du vil dække vores omkostninger ved den udførte proces.